2221032810 Παραλία Αυλίδας, Εύβοιας vasichatzis@gmail.com
hero image
 
Κατασκευαστική Τεχνική Εταιρεία
Χατζηστάμου Βασίλης & Χαράλαμπος
Πολιτικός Μηχανικός - Άδειες - Μελέτες - Κατασκευές Ακινήτων - Ανακαινίσεις
Αποπερατώσεις - Τοπογραφικές Μελέτες - Νομιμοποιήσεις Αυθαίρετων - Εύβοια


 

Το τεχνικό γραφείο ξεκίνησε να λειτουργεί το 1984 από τον Μπάμπη Χατζηστάμου Πτυχ. Πολιτικό Μηχανικό με σκοπό το σχεδιασμό, την ανάπτυξη έργων πολιτικού μηχανικού. Το γραφείο  πλαισιώνεται από τους κατάλληλους συνεργάτες μηχανικούς ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως σε κάθε είδος μελέτης και επίβλεψης.
 
Επιπλέον, το 2016 στο τεχνικό γραφείο στελεχώθηκε ο Βασίλης Χατζηστάμου Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός (MSc) δραστηριοποιούμενος με γνώσεις που αφορούν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την στατική μελέτη και την επίβλεψη σύνθετων κτιριακών έργων.
 
Στο βιογραφικό μας έχουν αδειοδοτηθεί περισσότερες από 500 κατασκευές  όπως Βιομηχανικά κτίρια, κατοικίες, πολυκατοικίες, εγκαταστάσεις  βιολογικού καθαρισμού, βενζινάδικα, κεραμοποιείο, ξενοδοχειακή μονάδα, Ιερούς ναούς, δημόσιες πλατείες κ.α.  Επιπλέον το γραφείο μας ασχολείται με τοπογραφικές μελέτες διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας τοπογραφικά όργανα.
 
Στη μακρόχρονη πορεία μας, αναζητούμε μονίμως νέους τρόπους για να προάγουμε τις γνώσεις μας και να τελειοποιούμε τις υπηρεσίες μας με σκοπό την καλύτερη και λειτουργικότερη λύση.
Από το έτος 2006 έγινε ίδρυση της Τεχνικής Εταιρείας Χ. Χατζηστάμου και ΣΙΑ ΕΕ η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και διαχείρισης τεχνικών έργων όλων των κατηγοριών. Η εταιρεία μας με την μακρόχρονη πείρα της και τους έμπειρους τεχνικούς μπορεί να ανταπεξέλθει και στην πιο εξειδικευμένη κατασκευή.